Acces restricționat - Nutrika
  • Home
  • Acces restricționat

Vrei să ai acces la toate rețetele și planurile alimentare?
cumpără unul dintre pachetele de slăbit Nutrika Fit

Cum să slăbești mâncând bine și fără exerciții

Te-ai săturat să experimentezi diete restrictive, care îți dereglează metabolismul și care te pot îmbolnăvi pe termen lung; dar vrei totuși să slăbești? Urmând planul nutrițional creat de Nutrika vei slăbi sigur, în timp ce-ți vei putea satisface micile pofte culinare. Nu e nevoie ca dieta ta să conțină mâncăruri care nu-ți plac sau fără nici un gust. Poți mânca ciorbe, supe, tocănițe sau fripturi, iar la sfârșit de săptămână vei fi surprins să constați că ai slăbit.

Nici măcar nu-i nevoie să faci exerciții fizice suplimentare activităților zilnice; mişcarea ajută la tonusul general, te poate ajuta şi în procesul de slăbire, dar va fi decizia ta ce tip de activitate fizică vrei să faci.

Vei primi BONUS caietul de reţete NUTRIKA

Vei primi BONUS şorţul de bucătărie personalizat şi caietul de reţete NUTRIKA

Cine a mai auzit să slăbești în timp ce mănânci 3 sau 5 mese delicioase pe zi?

Ei bine, poţi slăbi şi-ţi poţi păstra greutatea ideală mâncând bine. Meniurile Nutrika sunt pentru cei care își doresc să mănânce gustos, sănătos şi echilibrat. Vei descoperi rețete clasice sau adaptate din bucătăria românească, mediteraneană sau orientală, cu carne sau vegetariene, care au în comun cel mai important lucru la o mâncare: gustul. Nutrika înseamnă mâncare cu gust, dar cu puține calorii și echilibrată în nutrienți.

Meniul fiecărei zile este calculat și afișează numărul total de calorii și informațiile nutriționale referitoare la cantitatea de grăsimi, glucide, fibre și proteine. Vei ști ce conține fiecare fel de mâncare, astfel încât să păstrezi un echilibru între aporturile de nutrienți și necesarul caloric zilnic.

O parte din rețetele pe care le vei găsi in planul alimentar le poți vedea deja pe site. Restul le vei descoperi în secțiunea rezervată doar celor care achiziționează unul dintre cele două pachete cu meniuri personalizate. Accesul la acestea este limitat și restricționat prin parolă pe care fiecare user o va primi în momentul achiziției. Sunt peste 90 de astfel de reţete şi alimente, iar peste 30 au prezentări video incluse. Toate au fost gătite și verificate în bucătăria Nutrika, pentru ca tu să poți urma meniul în siguranță.

Vei primi BONUS caietul de reţete NUTRIKA

Vei primi BONUS şorţul de bucătărie personalizat şi caietul de reţete NUTRIKA

 

 

Nutrika