Reduceri!

Nutrika Fit

Pachetul Nutrika Fit conţine:

  1. un plan alimentar hipocaloric pentru 4 săptămâni
  2. acces pe platforma Nutrika Fit pentru crearea de planuri alimentare personalizate
  3. consiliere de specialitate pe durata planului alimentar
  4. un caiet de rețete detaliate și calculate (conţine şi planul alimentar pe 4 săptămâni)
  5. un şorţ de bucătărie de calitate premium (produs de Ikea) personalizat cu logo-ul Nutrika

97,00 lei

Bonus:

Vei primi:

1. Planul alimentar pentru 4 săptămâni

constă într-un meniu fix prestabilit pentru 28 de zile – 4 săptămâni, format din 3 mese principale şi 2 gustări. Mesele sunt afișate în ordinea importanței lor: mic dejun, prânz și cină. La sfârșitul acestora este afișat un subtotal al caloriilor. Va fi alegerea ta dacă te vei limita la aceste trei mese sau vei continua și cu cele două gustări incluse în meniul zilei. Meniul fiecărei zile este calculat în așa fel încât cele trei mese principale să însumeze un total caloric aflat între 1000 și 1200 kcal, iar totalul celor cinci mese (3+2 gustări) este între 1200 și 1500 kcal pe zi. Vei slăbi oricum, indiferent pe care dintre ele îl vei alege.

Dacă încă nu ți-ai calculat necesarul energetic zilnic, dă click aici și vezi și tu câte calorii poți mânca pentru a slăbi sau a te menține la greutatea pe care o ai acum.

În funcție de necesarul energetic zilnic alegi să mănânci toate cele cinci mese din planul alimentar sau te vei limita la mai puține. Nu trebuie să faci efortul de a calcula, pentru că deja l-a făcut Nutrika: vei avea la îndemână toate datele necesare.

Vezi aici cum arată un plan alimentar:

 

Vei găsi în secțiunea dedicată doar celor care au achiziționat pachetul Nutrika Fit peste 100 de preparate pentru micul dejun, prânz, cină și gustări, cu descrieri detaliate, prezentări video sau foto, atent calculate caloric și nutrițional. Multe dintre acestea le poți vedea și în secțiunea cu acces public. Pentru prepararea lor ai nevoie de un cântar de bucătărie şi este suficient să citeşti descrierea reţetei sau să urmăreşti videoul de prezentare. Vei obţine preparate delicioase cu un efort minim, iar la sfârşit de săptămână vei constata şi kilogramele lipsă.

Fiecare zi din cele 28 (4 săptămâni) are praguri calorice fixe: Nutrika 3 între 1000-1200 kcal și Nutrika 3 (+2): 1200-1500 kcal și fain este că poți alege să schimbi meniurile zilelor între ele după cum poftești. Nutrika îţi propune două zile vegetariene pe săptămână: miercuri și vineri; dacă ți-e prea greu să renunți la carne, le poți înlocui cu meniul oricărei alte zile. Acest lucru nu va influența cu nimic procesul de slăbire. Important este să nu depășești necesarul energetic zilnic calculat.

Meniul fiecărei zile este calculat și afișează numărul total de calorii. Vei ști ce conține fiecare fel de mâncare, astfel încât să păstrezi un echilibru între aporturile de nutrienți și necesarul caloric zilnic.

Vei descoperi rețete clasice sau adaptate din bucătăria românească, mediteraneană sau orientală, cu carne sau vegetariene, care au în comun cel mai important lucru la o mâncare: gustul și savoarea.

Nutrika înseamnă să slăbeşti mâncând preparate cu gust, dar cu puține calorii și echilibrate în nutrienți.

 

2. Platforma Nutrika Fit

îţi dă posibilitatea să-ţi creezi meniuri şi planuri alimentare personalizate, cu actualizarea automată a valorilor nutriţionale zilnice în funcţie de preparatele pe care le adaugi.

Îţi poţi crea unul sau mai multe planuri alimentare, personalizându-ţi meniul cu mâncărurile preferate sau combinând mai multe între ele, dar având întotdeauna sub control suma caloriilor din ziua respectivă. Îţi poţi adăuga la meniu o bere, un pahar de vin sau îţi poţi crea propriile salate din combinaţiile de pe site.

Cum funcţionează platforma Nutrika Fit

  • îţi alegi meniul unei zile: ce vrei să mănânci la micul dejun, prânz, cină şi cele două gustări
  • selectezi fiecare fel de mâncare şi îl introduci în planul tău alimentar
  • Nutrika calculează instantaneu caloriile și toate valorile nutriționale.

Poţi vedea cum, adăugând o ciocolată, două felii de pâine la prânz şi o pungă de alune seara, îţi depăşeşti cu mult necesarul caloric al zilei. Vei înţelege ce te îngraşă şi vei învăţa să renunţi la alimentele care nu au valori nutritive semnificative, dar sunt foarte bogate caloric.

Chiar dacă îţi cunoşti necesarul energetic este destul de greu să calculezi singur tot ce mănânci într-o zi. Este motivul pentru care Nutrika a creat această platformă în care îţi poţi construi un plan alimentar pentru o zi, o săptămână, o lună sau pe ce perioadă vrei tu şi în care vei avea tot timpul sub control suma caloriilor şi a principalilor nutrienţi ai unei zile.

Ca să înțelegi mai bine cum funcționează platforma aruncă o privire aici:

De ce ai nevoie să-ţi creezi propriul plan alimentar? Pentru că sunt zile în care simți că vrei o schimbare în meniu, sau vrei o porție dublă de ciorbă sau dimpotrivă, vrei să sari peste o cină. Poți face toate schimbările astea foarte ușor și vei ști pe loc dacă te încadrezi în necesarul energetic zilnic sau îl depăşeşti. Vei deține controlul fiecărei zile și poți face și mici artificii. De exemplu, dacă ieri ai fost cu 200-300 kcal sub necesarul zilnic, astăzi te poți alinta cu o prăjiturică sau ceva dulce de care ai poftă. Te vei putea ghida mereu după meniul fix dar poţi profita de libertatea pe care ți-o rezervă platforma Nutrika Fit și să faci modificări după poftele tale.

 

3. Consiliere de specialitate pe durata planului alimentar

Îţi vom răspunde la întrebări şi-ţi vom oferi soluţii care te vor ajuta să slăbeşti.

Timp de 4 săptămâni după achiţiţionarea pachetului Nutrika Fit îţi vom oferi suport de fiecare dată când vei avea nevoie de răspunsuri sau ajutor pentru a-ţi atinge obiectivul propus.

 

4. Caietul de rețete Nutrika:

– conţine planul alimentar pentru 4 săptămâni și rețete detaliate și calculate;

– este tipărit pe hârtie glossy, cu 48 de pagini full color, coperți cartonate, cu arc, ca să-ţi fie super ușor să-l foloseşti în bucătărie;

– se va expedia gratuit prin curier la adresa indicată de cumpărător în formularul de comandă (doar pe teritoriul României)

 

 

5. Şorţul de bucătărie Nutrika:

– este un produs Ikea de calitate premium;

– are un şnur reglabil, o bretea, o gaică specială (de care poţi agăţa, de exemplu, un ştergar sau un cleşte de bucătărie) şi buzunare practice pentru obiecte mici;

– materialul combină supleţea bumbacului cu luciul şi rezistenţa pânzei de in;

– se va expedia gratuit prin curier la adresa indicată de cumpărător în formularul de comandă (doar pe teritoriul României)

Ce trebuie să faci ca să intri în posesia pachetului Nutrika Fit:

– apasă butonul „cumpără” și vei fi redirecționat către formularul de comandă. Completează datele personale de facturare și adresa unde dorești să fie expediat coletul. Tot acolo vei vedea conținutul coșului de cumpărături și bonusurile primite și vei fi direcţionat către plata online cu cardul. Transportul este gratuit;

– după efectuarea plății vei primi pe email informațiile care îți asigură accesul la secțiunea privată, rezervată clienților Nutrika;

– dacă ai întrebări scrie-ne la adresa de email contact(@)nutrika.ro și-ți vom răspunde detaliat.