Ingrediente
-
1 buc clătită cu spanac
-
30 g telemea
-
50 g ardei capia
-
60 g roşii
-
20 g ceapă verde
-
1 g sare
Preparare:
Pregătire ingrediente:
- se prepară clătita cu spanac verde după reţeta: https://nutrika.ro/retete/clatita-cu-spanac-si-ou-posat378-kcal/
- se taie telemeaua în 3 batoane lungi
- ardeiul capia se curăţă şi se taie în fâşii lungi şi subţiri
Preparare:
Aşezăm bucăţile de telemea pe diametrul clătitei şi lângă acestea fâşiile de ardei capia. Rulăm şi tăiem apoi clătita în trei bucăţi.
Rulourile le servim cu roşii şi ceapă verde.
Poftă bună!
Calcul nutriţional (valori medii) / reţetă / porţie:
Ingrediente pentru 1 portie: | grame | kcal | GRASIMI | GLUCIDE | din care FIBRE | PROTEINE |
---|---|---|---|---|---|---|
clatita cu spanac | 135 | 182.83 | 3.77 | 29.54 | 0.6 | 7.71 |
telemea | 30 | 78.3 | 6.6 | 0.21 | 0 | 4.5 |
ardei capia | 50 | 13 | 0.15 | 3 | 1.05 | 0.5 |
rosii | 60 | 10.8 | 0.12 | 2.34 | 0.72 | 0.54 |
ceapa verde | 20 | 6.4 | 0.03 | 1.47 | 0.52 | 0.37 |
sare | 1 | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |
Total reteta: | 291.33 | 10.67 | 36.56 | 2.89 | 13.62 | |
Total portie: | 291.33 | 10.67 | 36.56 | 2.89 | 13.62 |
Valori nutriţionale de referinţă per 100 g:
Ingrediente / valori de referinta / 100 g | kcal/ 100 g | GRASIMI/ 100 g | GLUCIDE/ 100 g | din care FIBRE/ 100 g | PROTEINE/ 100 g |
clatita cu spanac | 135.1 | 2.79 | 21.83 | 0.44 | 5.7 |
brânză telemea din lapte de oaie Pilos | 261 | 22 | 0.7 | 0 | 15 |
Ardei capia | 26 | 0.3 | 6 | 2.1 | 1 |
Rosii | 18 | 0.2 | 3.9 | 1.2 | 0.9 |
ceapa verde | 32 | 0.15 | 7.34 | 2.6 | 1.83 |
sare | 0 | 0 | 0 | 0 | 0 |